Порнофилмите с ученичка в Мадан били разпространени в интернет след като „режисьорът” бил отритнат като любовник.
Това разкриха за 24smolian.com отлично осведомени източници.
Както вече писахме, безработен мъж от родопския град е правил в продължение на месеци порнофилми с непълнолетно момиче.
Шокиращото разкритие бе направено след като клиповете с тийнейджърката се появили в интернет.
В рамките на повече от 3 месеца мъжът снимал сексуални сцени с тийнейджърката, която нямала 18 години, разкриха запознати със случая. Кратките филми били няколко. Безработният мъж ги публикувал в интернет, разпространявал ги и чрез приложението Месинджър.
Дейността на родопчанина го прати в съда в родопския град. Магистратите в Мадан признаха за виновен мъжа и му наложиха пробация. В рамките на година той ще се среща два пъти седмично с пробационен служител.
Компютърът и дисковете на „режисьора” бяха отнети в полза на държавата.
Безработният мъж и деветокласничката имали връзка. На родопчанина обаче хрумнало сексуалните им актове да бъдат записвани. За целта мъжът се сдобил с необходимата техника и снимките започнали. Момичето се съгласило, но при условие клиповете да не бъдат гледани от други хора. На кадрите имало „реални полови сношения и похотливо показване на половите органи”. Клиповете били десетки.
Месеци по-късно обаче отношенията между двамата се развалили, а тийнейджърката си намерила друг приятел. Ядосан от това, отхвърленият любовник заплашил момичето, че ще публикува клиповете. Уплашена, девойката казала на новото си гадже. Момчето разговаряло с бившия, но последният бил непреклонен и… Още същата вечер пуснал клипове в група във Фейсбук. Порното се разпространило и дори било публикувано в специализиран сайт за възрастни. На следващия ден, главната героиня в клиповете разбрала от своя съученичка, че видеото вече е в интернет. Тогава и започнало разследването срещу мъжа, който се размина с пробация за действията си.
24smolian.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

1 comments so far,Add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I