Обични в Господа, братя и сестри!
Скъпи родопчани!

Христос възкръсна! В радостта сме на най-великия Празник на празниците на земята – Възкресение Христово! „Радвайте се!“- ни приветства самият Господ Иисус Христос.
Той е Животът! Той ни учи как да намираме смисъл в нашия живот – да придобиваме добродетелите вяра, надежда, любов, милосърдие, радост, мир, дълготърпение, благост, кротост, въздържание. Мисълта за вечния живот поражда в искрено вярващите желание за добро, копнеж за правда, стремеж за светлина, сила за търпение, жажда за мъдрост. Нека не отстъпваме от тези Божии напътствия!
Отечески ви приканвам в този велик и светъл ден да забравим трудностите в живота, да се зарадваме на Възкресението, да издигнем надежден поглед към Възкръсналия, да Го възхвалим и молим да преминем земното си поприще с достойнство и упование за наследяване на вечния живот!
Сърдечно поздравявам всички жители на Смолянска духовна околия и пожелавам Божието благословение да бъде над всички нас, за да бъдем достойни синове и дъщери на Светлината на света.
ЧЕСТИТО ВЪЗКРЕСЕНИЕ ХРИСТОВО!
Архимандрит Висарион,
Архиерейски наместник на Смолянска духовна околия



24smolian.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I