Страти Стоянов от Смолян е късметлията, който грабна поредната седмична награда от Лотарията с касови бележки на НАП. Той участва редовно в играта на приходната администрация от началото на 2019 година и вече е регистрирал 1 000 касови бележки.  Подаръкът – мега прахосмукачка–робот, му носи бележка за 8.32 лв. от магазин за сладкарски изделия в Смолян.
Наградата му бе връчена от директора на офиса на НАП в Смолян.
Все повече стават феновете от област Смолян, които играят за награда от Лотарията на НАП, съобщават от офиса на Агенцията. Към днешна дата участниците са над 1 000 души. Всички те са регистрирали 108 000 касови бележки на обща стойност над 1,4 млн. лв.
От офиса на НАП в Смолян обръщат внимание, че в данъчната лотария имат право да участват всички български граждани, които са навършили 14 години и регистрират фискалните си бонове в интернет, на специално създадения за целта сайт – www.kasovbon.bg. Както и през предходния сезон, данните, които трябва да бъдат въведени за участие, са стойността на покупката, датата и часа, в който е издадена касовата бележка. Двойно по-голям шанс за спечелване на награда имат участниците, които плащат с банкова карта и освен касовата бележка, регистрират и тази от ПОС терминала. Няма ограничения за минимална или максимална стойност на покупките.
От НАП допълват, че е изключително важно хората да пазят касовите си бележки, защото ще получават наградите срещу тях.\
24smolian.com

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I