И тази година акцент в Празника на Търън бяха турнирите по тенис на корт, тенис на маса и футбол на малки врати за купата на кмета, които се провеждат за втора поредна година. В продължение на седмица на Многофункционалната спортната площадка в селото над 200 души наблюдаваха атрактивните срещи по футбол и тенис. Спортните прояви преминаха много емоционално.
В събота се състоя и напрегнатият финал между отборите на „Вендета”-Мадан и „Галактикус” – Устово. Тимът на Устово спечели убедително мача и за втора поредна година стана носител на купата. Кметът Николай Мелемов връчи наградите  на победителите. Първи в турнира по тенис на маса е Венцислав Иванов. Победител в дисциплината тенис на корт е Коце Диев. А в турнира по футбол първи е тимът на „Галактикус”.
Кметът на Търън Явор Говедаров благодари на състезателите и посочи, че турнирът  стана традиционен.
След спортното събитие започна и празникът на селото. Мелемов поздрави жителите и гостите на Търън като им пожела здраве, щастие и много настроение. Говедаров благодари на ръководството на община Смолян, защото със съвместни усилия и действия Търън се благоустроява и става все по-привлекателен за живеене. Факт е, че хората не напускат родното си място.
Събитието продължи с богата музикална програма.
Организатори на празника са община Смолян, кметство Търън и читалище „Светлина”.
24smolian.com


Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I