Златоград бе арена на футболни срещи в продължение на пет дни, в които млади таланти от цяла България и чужбина показаха нестихващ ентусиазъм, умения с топката и създадоха много настроение и емоции у всички зрители и любители на футболната игра. Над двадесет отбора в три различни възрасти взеха участие в състезанието, което се превръща в едно от най-големите спортни събития в района на Родопите.
В турнира „Шампион на шампионите” взеха участие деца, родени през 2007, 2008 и 2009 година. Победители в различните възрастови групи станаха тимовете на „Сините камъни”-Сливен, „Цървена звезда”-Сърбия и „Метал 2002”-Перник. Награждаването на победителите и техните подгласници се състоя на стадион „Златоград”, където те получиха от кмета Мирослав Янчев купи, медали и други предметни награди.
24smolian.com


Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I