Едно от загиналите момчета при зверската катастрофа в Неделино е имало рожден ден. Компанията е тръгнала от златоградското село Долен към родопския град, но към момента все още не е ясна каква е била крайната точка на маршрута им, научи 24smolian.com.
Загиналите момчета са на 24, 26 и 27 години. Тримата са пътували в лек автомобил „БМВ”. Инцидентът е станал около 22 часа. Според очевидци, колата се е движила с висока скорост. В района на бившия военен завод, най-вероятно водачът губи контрол.
„Колата се е движила на зиг-заг. Срещу нея излиза микробус, тръгнал за стока към Кърджали. smolian.com жители на Неделино.
Водачът набива спирачки, но „БМВ”-то се блъска странично в буса на правия участък”, разказаха за 24
При удара едно от момчетата изхвърча от прозореца на автомобила и загива на място. Екипи на Спешна помощ от Неделино и Златоград се опитват в продължение на час да реанимират водача. Въпреки усилията им обаче, нараняванията на момчето са толкова сериозни, че то губи живота си. По-късно в болницата в Златоград издъхва и третият пътник в немското возило. Шофьорът на буса е закаран в болницата в Кърджали с леки наранявания, но е оставен под наблюдение. Той е бил придружен до лечебното заведение от кмета на Неделино Боян Кехайов.
„Реакцията на екипите бе светкавична. Медиците направиха всичко възможно, но нараняванията на момчетата бяха изключително тежки”, посочи за 24smolian.com кметът Боян Кехайов.
24smolian.com

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

1 comments so far,Add yours

  1. Поредните, които са се помислили за безсмъртни зад волана. Крайната точка за където са пътували е била ясна, само че са пристигнали по-рано отколкото са очаквали. Трагедията щеше да бъде още по огромна, ако вместо в бус се бяха нахакали в семейна кола с малки деца вътре. Ама на кого му пука важното е гумите да свирят. Дано другите състезатели по пътищата съберат малко акъл, но едва ли. То на тях няма да им се случи такова нещо. NEWSFLASH: това най-вероятно са си мислели и тези момчета. Използвайте ги тия мозъци!!!!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I