Чек на стойност 2 000 евро дари немска фирма на Община Мадан.
Зад добрата кауза застанаха за пореден път собственикът на фирма за производство на висококачествено, сертифицирано защитно облекло-Клаус Бертхолд, и местният бизнесмен Ясен Керменов.
Средствата ще бъдат изразходени за закупуване на нови функционални болнични легла за пациентите на МБАЛ „Проф. Д-р К.Чилов“ – град Мадан.
Дарението беше прието от зам.- кмета на община Мадан Явор Орлов, който изрази благодарност от името на кмета и цялото общинско ръководство към дарителите за отношението и примерът, който показват, чрез поредния им благороден жест, като ги увери, че винаги са добре дошли в Мадан.
Преди да връчи чекът, мениджърът по производство в немската фирма Йоахим Лорсбах сподели, че винаги с огромно удоволствие посещава Мадан и всеки път остава приятно изненадан как от година на година общината изключително много се променя.
През 2012 г. същите дарители зарадваха с 205 бр. чисто нови дюшеци ДГ„Елица“, подсигуриха екипчета за детския футболен отбор, а през 2017 г. закупиха най-различни необходими уреди за децата от ЦСРИ „Детелина".
24smolian.com

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I