Родопчанинът Ричард Величков, станал популярен като Мистър София, с нова провокация., която му донесе само минуси.
Бившият брадър, родом от Мадан, реши да се похвали, че кара чисто нова кола за 100 000 лева, съобщава „Новини Бг“.
"Много ми е смешно, когато кажете, че съм глупав. Оправям се добре в живота, това е достатъчно за мен. На 25 години съм и дори нямам висше. Имам кола за 100 бона, а вие бачкате за 500 лв.", написа Ричи в профила си в Instagram.
Това отприщи вълна от негативни коментари по негов адрес:
"Хора като теб трябва да се имат за позор, а не да се толерират! Като си толкова голям мъж с такива големи възможности защо тея 100 бона където си ги дал за колата не ги даде за някоя благотворителност?";
"Може да имаш плочки, но гънките на мозъка ти липсват";
"Ричка, искам да ти кажа, че те съжалявам искрено. Не всичко е пари в живота, има много по-големи ценности от тези финикийски знаци";
"Стига си се излагал , смешник";
"Страхотен клоун си! Вземи се в ръце и се кротни малко!".
Припомняме, че през 2012-та бъдещият „Мистър София” завършва Минния техникум в родния си град Мадан. След завършване на училище Ричард и семейството му напускат миньорския град.
24smolian.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I