На ред са прасетата. Избиване до дупка. Болни, здрави-всичко под пяната (методът за инквизиция). Малко като нацисти действат. Загробват труповете де свърнат и после… После каквото стане. Никога и никой не мисли за после в държавата на просперитета. Икономически, демократичен, либерален и евроантлантически…
Доматите из Родопите поскъпнали. 3,50 за розови, 2,50 за нормално червени, но леко спаружени. В разгара на сезона за селския домат, който се къса във всяка градина по селата, край блока в града, по реката…
Каквото ни било писано. Свинското и то щяло да поскъпне. Бе, на кого му пука в тази жега! Важна е прогнозата за времето. Дали ще вали и ще има градушки, че на море трябва да се ходи.
Щели да забранят автомобилите с десен волан. Не сме бивша колония на Великата Британия, че да ни пука. Да му мислят гастарбайтерите от Острова като се върнат с тупалки с „грешен волан”. Сякаш е престъпление? Ама нейсе.
Токът вече го вдигнаха, по лятному. Хитро, нали? В жегата на кого му пука за шалтера?
Политиците излизали във ваканция? Кога пък са работили?
Такава е тя тъдява. И ни звук, ни стон. Важното е, че ще имаме американски изтребители. Цели 8, файско, а? Найс, а?
Четете по-късно темата на 24smolian.com:
За прасетата и псетата, за дупките и Голямата Дупка в душите…
„Бира се отпуска само на членове на Профсъюза”
24smolian.com
Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I