„Улицата винаги си е била една и съща. Сменят се само физиономиите на сградите. Стават все по-овехтели или пък са претворени за ново начало. Издигат се нови, но случващото се около тях не подлежи на промяна. Само лицата са други”, казва 38-годишен мъж от един областен родопски град. В момента живее във Великобритания. От години гради съществуването си в съвсем различен ритъм от едно време у дома, когато е наблягал на друг вид бизнес. На този с бързите пари. Който и му е донесъл проблеми със закона.
„Цигарата трева вървеше по два лева. До леката дрога искаха да се докоснат от тийнейджъри до 40-годишни хора през деветдесетте. Но сега нещата са много по-сериозни…“.
Цялата история четете в петък в печатното издание „Родопи voice“!
И още от темите в най-новия брой на вестник №1 в региона:

-Обезглавилият старица се размина със затвора!

-5 см рана в артерията и смърт след „Той се върна пиян“

-Модерни и традиционни зависимости:
Без хляб може, без билети, интернет и ракия – не!

- Улицата, вчера, днес и утре – дрогата и малкият град

-Хората на планината, на километри от цивилизацията:
Севдие и Сабри – пазителите на миналото…

-Дами поемат Кърджали и Смолян, нови селски кметове- „предизборно“

-За какво молят младежи, ремонтиращи храм на 600 години
24smolian.com 


Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I