„Финансовото състояние на община Смолян е добро. Имаме един стар наследен кредит, който го рефинансирахме, и смея да твърдя, че се справихме с тежката финансова ситуация. Моите опоненти говорят, че не знаят какво е състоянието на общината, а то е 100% ясно. Данните са коректно публикувани в сайтовете на община Смолян и на финансовото министерство. Затова призовавам публично: Ако има фирма с неплатена фактура повече от три месеца, нека я покаже!“, заяви кандидат-кметът на ГЕРБ Николай Мелемов на среща с жители на село Полковник Серафимово. 
По думите му, е много важно това, че общината не им е длъжник, защото в противен случай част от тях може да фалират.
„Поел съм ангажимент да съм коректен и съм го изпълнил. Общината е коректен и предвидим партньор на бизнеса и нямаме скрити задължения, които да притесняват опонентите ми в предизборната кампания“, изтъкна Мелемов. 
„Само един детайл ще ви кажа, за да придобиете представа за преди и сега. Преди 8 години имаше над 23 млн. лв. задължения. Имаше неразплатени фактури дори от първия мандат на г-жа Янкова, от 2003 година. Досега ние сме разплатили над 10 милиона стари задължения. И сме направили много неща, особено за Смолян. Откак съм кмет, отчетите на община Смолян се заверяват от Сметната палата без резерви и забележки“, подчерта кандидатът за кмет на общината.
„Аз съм чист пред съвестта си, защото сме влагали повече пари там, където селата са по-големи и има повече хора. За моето родно село не можах да направя много неща, но смятам, че така е справедливо, когато парите не достигат. Те са общински, не са мои лични и нямам право да избирам по симпатия, въпреки че за мен Серафимово е най-красивото място на света, защото съм роден тук. Ако ми гласувате доверие, в следващия мандат ще обърна повече внимание на Серафимово и другите по-малки населени места“, посочи Мелемов.
На срещата в село Полковник Серафимово присъстваха кандидат-съветниците Веселин Грашев и Софка Иванова.
„Общината представлява една къща, едно семейство. И в това семейство, ако влизат 500 лева, няма как да похарчим 700 лева. И в този дом най-голям приоритет са децата. Аз искам да благодаря на г-н Мелемов за неговата огромна грижа към децата в детските градини и училищата. За всички тях има нормални условия за учене и забавление. Има спортни бази и спортни площадки, за да укрепват физически. Има възможности за извънкласни дейности, за да получат всичко, от което се нуждаят, за да творят и да развият своите таланти“, каза Софка Иванова.
Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I