Областният управител Недялко Славов поздрави абсолвентите от Випуск 2019 на Филиал-Смолян към ВСУ „Черноризец Храбър“ за успешното им завършване. „Всеки един от вас днес сбъдва една от големите си мечти, а именно да има добро образование. От друга страна това е само едно стъпало от житейската стълбица, по която предстои да се изкачвате. И аз ви пожелавам да преодолявате предстоящите ви предизвикателства с лекота, използвайки това, което сте научили, и всяко следващо изкачено стъпало да ви носи радост и удовлетворение“, каза Славов и ги призова да бъдат откриватели, да използват знанията си, но и да не се притесняват да търсят новите решения, защото това винаги е движило човечеството напред в неговото съществуване. Той им пожела да надградят постигнатото и да постигнат непостигнатото от предходните поколения.
В заключение Недялко Славов пожела на абсолвентите успешна реализация и на добър път. „Нека вашият собствен успех допринесе за добруването, единението и просперитета на обществото ни!“, посочи той.
Дипломите си получиха 160 абсолвенти със специалности в бакалавърска програма „Защита на националната сигурност“, „Противодействие на престъпността и опазване на обществения ред“, „Бизнес администрация и мениджмънт“, „Строителство на сгради и съоръжения“, и със специалности в магистърска програма „Данъчен и митнически контрол“ и „Финансов и банков мениджмънт и маркетинг“.
Поздрави към абсолвентите отправиха също кметът на община Смолян Николай Мелемов и народните представители д-р Красимир Събев и Дора Янкова.
24smolian.com
     

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I