Употребата на алкохол е интересно явление в Родопите, и за цялата страна всъщност. Измеренията стават други, галактиката се разширява…
Родопчанин ще трябва да работи по 28 часа за бутилка водка или уиски. Това обаче няма да е надницата на мъжа, а… наказанието. Нашенецът получи присъда за кражба. Той задигнал шест бутилки уиски и три бутилки водка. Заради тях ще трябва да работи 250 часа в полза на обществото или по 28 часа за бутилка.

Високият градус – високият дух

„Боклуци, знаете ли кой съм аз? Ще ви уволня всичките!“-това е най-често чуваната фраза от полицаи в Родопите преди да арестуват поредния жител на региона за нарушаване на обществения ред след употреба на алкохол.
Оказва се, че бандитите в Родопите пият за кураж преди всяко деяние, което по-късно влиза в полицейските хроники. Близо една трета от извършилите престъпление са лица, които са били в нетрезво състояние. Това сочи анализът на МВР дирекциите.

Баща напи детето си, после го… преби

Баща накара детето си да пие алкохол, а след като момченцето се „наквасило до козирката” и колабирало, „загриженият” родител го пребил от бой!
Уникалният случай „Възпитание в Махалата” станал на сватба в кърджалийския квартал „Боровец”.
Сватбеното тържество се провело на открито. Бащата присъствал на купона заедно с децата си-момче и две момиченца. Общият работник обаче решил, че 14-годишният му син е вече готов да навлезе с бойна крачка в живота. Той накарал детето да седне до него и му налял алкохол, „да го науча да пие”, оправдал по-късно действията си мъжът пред разследващите. След две чаши момчето било готово. Прилошало му, а бащата го изпратил да се прибира в къщи заедно със сестричките си. Вървейки по улицата детето колабирало, падайки на тротоара. Двете момиченца извикали бащата на помощ, а дошлият родител започнал свестяване със… здрав бой на неадекватното момче.
(Следва продължение)
24smolian.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I