Родопчанка „оцени“ на 15 000 лева порно клипове с нейно участие. Това е размерът на обезщетението, което поиска младата дама от свой съселянин, разпространил в интернет три броя видеа със сексуални сцени.
Мъжът от родопско село бе признат за виновен от съда в Момчилград. Той се изправи пред магистратите заради създаване и разпространение на порнографски материали. Снимките и видеото той пращал по мобилното приложение „Месинджър” на свой съселянин, който от своя страна показал на други и така, докато видеото не стигнало до знанието на органите на реда.
Родопчанинът сключи споразумение с прокуратурата. Той бе наказан с пробация за период от 12 месеца. През това време мъжът ще трябва да се среща два пъти седмично с пробационен служител. Магистратите в Момчилград решиха той да плати и глоба в размер на 1000 лева. Четири мобилни телефона, част от веществените доказателства, пък бяха отнети в полза на държавата.
Месеци по-късно потърпевшата героиня от порното заведе граждански иск срещу разпространителя на клиповете. Тя твърди, че са й причинени неимуществени вреди, изразяващи се в душевни страдания, уронване на престижа и доброто й име по месторабота и сред голям кръг от познати и приятели извън работата, както и пред родителите й. Била подложена на подигравки и обиди, които търпяла и към настоящия момент. В резултат на разпространението на материалите в социалната мрежа, изпаднала в депресия, била унизена и изпитвала срам да се среща с приятели и други хора. Започнала да провежда срещи с психолог. Спряла да излиза навън, ограничила контактите си, изпитвала страх и притеснения…
В хода на съдебното дело обаче стана ясно, че момичето също изпращало чрез приложение във Фейсбук свои снимки с порнографски характер, които, ведно с водената кореспонденция, бяха приложени като доказателства.
В крайна сметка районните магистрати в Момчилград решиха осъденият за разпространение на порнография да плати на родопчанката обезщетение в размер на 3000 лева.
24smolian.com



Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I