Пиян младеж ослепи мъж, след като му нанесе удар с юмрук в лявото око. До инцидента се стигнало след като потърпевшият направил забележка на трима души да спрат с виковете под терасите на хората.
Случката се разиграла в Рудозем. Жертвата била на площадка пред дома си, заедно със детето си и съседи. В този момент дошла компания от трима младежи, като всеки държал по една туба с бира. Момчетата крещели и вдигали шум, а поради късния час вечерта мъжът им направил забележка. Тогава един от младежите се насочил към него, търсейки саморазправа. Той отправил псувни и обиди към мъжа, но бил възпрян от останалите. В момента, в който потърпевшият се опитал да позвъни на полицията, момчето се засилило към него и му забило юмрук в лицето. Мъжът паднал на земята, получавайки тежко нараняване на окото. Той бил транспортиран в Спешния център в Рудозем, а по-късно и в болницата в Смолян. Там било установено спукване на очната ябълка и отлепяне на ретината. Наложило се лечение в специализирана клиника в столицата. Въпреки опитите на лекарите, мъжът ослепял с едното око.
Пияният побойник бил установен, а съдът наложи постоянна мярка „задържане под стража“ на младежа. Той ще чака делото срещу себе си зад решетки.
24smolian.com

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I