Два промоционални периода на цените на лифт карти и ски услуги предлагат от „Пампорово“АД през януари, съобщават от дружеството. От 6 до 10-и и от 13 до 17-ти всички скиори и сноубордисти в курорта ще могат да се възползват от специалните по-ниски цени за лифтовете и различни услуги в курорта, като дневна карта на цена от 52 лева за възрастен и 31 лева за деца.
Тази събота, 11 януари ще бъде официалното откриване на „Културен Афиш Зима 2020“ в Пампорово, който се реализира за първи път в курорта  и ще представи на сцената на най-голямата зала „Родопи“ в Pamporovo Convention Center девет водещи спектакли, театрални и музикални събития.
Началото ще бъде дадено с пищния шоу спектакъл на Музикален театър София – „Една нощ с хитовете на Бродуей“. Всяка събота през януари и февруари, гостите на Пампорово и местните жители ще могат да гледат на живо специално подбрани постановки и изпълнители, сред който Камен Донев и неговата лекция „За народното творчество“, Тони Димитрова, група Акага и театралните постановки „Аз, досадникът“, „Мъжът на жена ми“ и други.
24smolian.com

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I