Рецидивист заплашва с „ще ви клъцна топките“

Родопчанин твърди, че е „пустинен лъв“, обикаля пиян и тормози наред граждани. Влиза в пререкания с тях, вика, свири, говори цинизми и отправя закани…
Цялата тази визитка е на жител на Неделино, осъждан три пъти, като последната завършила с престой в затвора.
Кошмарният родопчанин стресирал съгражданите си с постоянно пиянство и носене на хладно оръжие. Всичко това стана ясно в съда в Златоград, където „пустинният лъв“ се озова отново след сътворен от него екшън в кръчма в Неделино.
Въпреки забраната да посещава заведението, само преди дни рецидивистът влязъл пиян и седнал на масата, където бил местен полицай. Той извадил лозарска ножица, размах я и заплашил около десет души в кръчмата, че ще им „клъцне топките“. Полицаят, който не бил на работа в този момент, му направил забележка да спре и да се прибере у дома си. „Пустинният лъв“ обаче отговорил, че ще си тръгне след като „клъцне топките“ на всички. Управителят на заведението му казал, че няма да бъде обслужен и че трябва да напусне. Опитал се да го хване за ръката и го изведе, но…
Пияният рецидивист хванал за яката кръчмаря и двамата започнали да се бутат. Намесил се и полицаят, за да тушира конфликта. Тримата излезли навън, а съпротивата продължила. Наложило се буйният „лъв“ да бъде повален на земята, а ножицата му, с която заплашвал да ги ръгне, да бъде извадена от джоба му. През цялото време мъжът се опитвал да ги рита и повтарял как „е*авал длъжности лица“. Служителят на реда потърсил съдействие от полицейския участък, а дошлите на място полицаи задържали агресора.
В съда мъжът обяви, че е било възможно да се е държал непристойно…
Магистратите го пратиха за пет денонощия в ареста.
24smolian.com



Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

2 comments so far,Add yours

  1. Този човек го познавам от дълги години. Той е на 68 години и има 45 години трудов стаж като учител и възпитател на поколения неделинци. Той беше един от най-добрите математици в Смолянска област. Както и бе един от тримата най-добри шахматисти в областта с 2019 ело!!! От една година получи нервен срив и силно се пропи. Вероятно има и депресия, тъй като негови съседи и роднини гербаджии тормозеха неговото семейство по всевъзможни начини. Навлизаха им в имотите, бутаха им огради, кражби, хвърляли са камъни и бои по къщата им. Преди няколко години зетя на гербаджиите ги преби него и жена му на връх празника на Неделино и той бе получил сериозна травма на главата, като е бил припаднал при удара няколко минути. Възможно е тази травма да оказва влияние, когато има повишено количество алкохол. Едни от гербаджиите му съседи, които са докарали този отличен математик и шахматист до алкохолизма са: Емил и Денислав Костови, както и неговия племенник Владимир Цветков - също отявлен гербаджия. Пак повтарям - това се дължи на дългогодишен тормоз от хора, които не са дали нищо на обществото, а само гледат да взимат!!!

    Дано човека да се справи с кризата. Аз се обръщам, към моите съграждани да не влизат в пререкания с него - нека не влошаваме неговото състояние!

    ОтговорИзтриване
  2. Този човек го познавам от дълги години. Той е на 68 години и има 45 години трудов стаж като учител и възпитател на поколения неделинци. Той беше един от най-добрите математици в Смолянска област. Както и бе един от тримата най-добри шахматисти в областта с 2019 ело!!! От една година получи нервен срив и силно се пропи. Вероятно има и депресия, тъй като негови съседи и роднини гербаджии тормозеха неговото семейство по всевъзможни начини. Навлизаха им в имотите, бутаха им огради, кражби, хвърляли са камъни и бои по къщата им. Преди няколко години зетя на гербаджиите ги преби него и жена му на връх празника на Неделино и той бе получил сериозна травма на главата, като е бил припаднал при удара няколко минути. Възможно е тази травма да оказва влияние, когато има повишено количество алкохол. Едни от гербаджиите му съседи, които са докарали този отличен математик и шахматист до алкохолизма са: Емил и Денислав Костови, както и неговия племенник Владимир Цветков - също отявлен гербаджия. Пак повтарям - това се дължи на дългогодишен тормоз от хора, които не са дали нищо на обществото, а само гледат да взимат!!!

    Дано човека да се справи с кризата. Аз се обръщам, към моите съграждани да не влизат в пререкания с него - нека не влошаваме неговото състояние!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I