Да получаваш надница, а изобщо да не ходиш на работа? Този тарикатлък все още съществува и то в „трудолюбивите“ Родопи.
Голяма част от работниците в алтернативна заетост към кметство Чепинци не ходят на работа. Това съобщи кметът на селото  Мустафа Брахимбашев, цитиран от Рудозем днес.
От 15 човека, които са назначени и ги има по списък, голяма част не изпълняват задълженията си, но въпреки това им се пишат надници, допълва още кметът на Чепинци. Той също така сподели за лошото менажиране на работниците от страна на техния ръководител.
Кметът Мустафа Брахимбашев сподели, че през изминалите дни поискал работниците да се заемат с почистването на центъра на Чепинци и пешеходните зони, тротоарите и някои малки улици, до които не е успял да стигне снегорин, но въпреки това не е срещнал разбиране от техния ръководител и бивш кмет Хайри Брахимбашев, който ги изпратил да чистят около контейнерите за смет.
За този проблем споделиха и жители на Чепинци във Фейсбук, като изразиха възмущението си от това, че работниците не са почистили тротоарите и пешеходната зона в центъра на Чепинци.
24smolian.com


Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

1 comments so far,Add yours

  1. Това е масова практика в цялата община, но е обществена тайна!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I