„Скъпи деца, за съжаление ни предстоят още седмици, в които училището ще е пусто. Хвърлихме се в начинание, за което нито вие, нито ние бяхме достатъчно подготвени, но ето, че чудеса се случват и учим, макар виртуално!“, се обърна към ученици и родители в социалните мрежи учителка от  ОУ „П.Р.Славейков“ в маданското село Средногорци.
„Дали някога сте си представяли, че училището ще ви липсва? Честно казано, дори големите не сме си представяли, че ще се молим да ходим на работа, пък уж всичко знаем... Навсякъде по света ситуацията е сложна и ние големите ви дължим едно огромно извинение, че допуснахме това да се случи. Сега разбирате ли защо е толкова важно да учите? За да разбирате, да знаете и да променяте! Толкова голяма нужда имаме от промяна! А промяната трябва да дойде от вас. Четете, учете и знайте! Научете и нас...
Уважаеми родители,
благодаря ви, че ни допуснахте в домовете си, че учите заедно с нас, че вярвате в нас и помагате. Без вас няма да се справим!“, посочва още Валентина Павлова.
Училищата ще останат затворени до 13 май във връзка с извънредното положение, обявено заради опасността от разпространението на коронавирус.
24smolian.com


Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

3 comments so far,Add yours

  1. Чудесно обръщение
    Благодарности на авторката

    ОтговорИзтриване
  2. Поздравления! Тази учителка е надежда и вдъхновение, че все още има в България истински учители - просветители с призвание да учат децата ни не само на знания, но на по- важното - на морал, на човещина, на взаимно уважение, на истински човешки ценности и то в това време на непреживявана до сега криза за цялото човечество. Благодаря ви, учителко!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I