Не си заслужава да се занимаваме с подобен човек, но все пак той ни намеси. Използвайки като трибуна социалните мрежи и давайки заявка да достигне национални медии, лицето Севдалин от Неделино, си позволи да опетни и обиди за пореден път вестник „Родопи Смолян“. С обвинения, които в последната година, видимо, хвърля към всеки и всичко заради собствените си личностни проблеми.
Защо сме написали по негов адрес „хулиган“. Трябва ли да обясняваме, като на третокласник, защо думата е в кавички? Явно е необходимо. Защото влезе в съда по обвинение за хулигански действия. Защото в дописката от редакцията ни се цитира съда - кой и какво е изрекъл в заседанието.
Трябва ли да припомняме, че редакцията ни е публикувала десетки, десетки статии в полза на въпросния Севдалин по време на съдебната му битка за родителските права на дъщеря му? Трябва ли да припомняме, че лицето с неосъществена политическа амбиция обясняваше пред медии, че е опитвал да подкупи съдии, носейки им картофи, сирене и какво ли още не, за да ги тествал дали са подкупни?
Трябва ли да припомняме на въпросното лице отвореното писмо от граждани на Неделино срещу политиката на един бивш кмет, клиент на специализирания съд? Защото в него бе посочено, че е ползвал карта, издадена от Общината, за зареждане на гориво. Според десетки граждани, подписали се в писмото, въпросното лице е използвало безплатно гориво, за да прави воаяжите си до Румъния, докато „разследва“ бившата си жена. Гориво, плащано с „кръв и пот“, както той изрича СЕГА, от данъкоплатците? И къде беше ТОГАВА неговият морал?
Трябва ли да припомняме, как пред медии бе изрекъл „няма бизнес, няма пари, нищо не ставало“, но щял да даде шанс за 100 дни управление на новия кмет по време на първия му мандат?
Във вечерните часове на 5 май Чандъров оповести във Фейсбук, че полицейският началник в Неделино укривал престъпления!? После пък се захвати да да го „цунка“…
Севдалин, очевадно е, че първите 7-10, може би 15 години, ти липсват и възприятията ти са на елементарно ниво. Но все пак, замисли се, и не намесвай името на медия за личните ти, било то и щения за някаква власт.
Севдалин, ако имаш тегоби с бизнеса, парите, властта, това си е твой проблем. Не намесвай медии, които просто отразяват какви си ги свършил.
Безплатен съвет.
„Родопи Смолян“
24smolian.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

7 comments so far,Add yours

  1. Доказан п***дал

    ОтговорИзтриване
  2. Този не е шибаняк, а шундьо, който иска да лежи на гърба на държавата.

    ОтговорИзтриване
  3. този бих го спукал от дела, защото всяка негова дума е мръсна и елементарна лъжа. ходи, снима и залива интернет с помия, защото умря от завист, че никой в Неделино не го отразява дори, камо ли да яха го избрали за някакъв. не мисля, че човек без елемантарна култура, поведение и морал може да бъде забелязан. а той е точно такъв- прост, тъп и ужасно, ама ужасно неграмотен.

    ОтговорИзтриване
  4. на него трябва да се обяснава дълго и напоително, защото е тъп като гъз

    ОтговорИзтриване
  5. тя румънката каза всичко за тоя Беширов аргатин. неделинци също - едва 36 гласа. Оди реви у барчинку Чандър ага. И смени тая турска фамилия.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I