Учи, мама, за да не работиш.
Прастарата мъдрост из скриновете на родната душевност. Иде да рече, че бачкат само глупавите. Начетените си барат задните части. Или може би, още от време оно се е смятало, че изучените чиновници нищо не вършат. Работата е само в надупена поза по нивите?
Нещо средно ще да е отговорът на загадката на древните. Факт обаче колко много мъдрост и народопсихология прозира от посланието към поколенията. Някак си обяснява тъй дъвканото за калинките, дето само на баницата мекото ядат. Или кацат край софрата на изяществото от кулинарии. Все тая.
Умен ли си, не се потиш. Тъп ли си, но хвърлен с късмет, пак същото. Средно тъпоумен, но с оплодените властови идеи на съвремието, пак същата участ те чака.
Всеки търси лесното, бре! Никой не ще беден с мазоли като биография.
И като такива са мечтите, надупването и загологъзването става водещо в СV-то...
Четете по-късно темата на 24smolian.com:
Политика и Проституция – 100 лева на час и „хепи енд“
24smolian.com


Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I