211 са новите случаи на коронавирус у нас за последното денонощие при направени 2 806 PCR теста. 8 от новите носители на COVID-19 са в Смолян. Най-много са в София - 94.
Общият брой на заразените в страната достига 7 175 души, от които активни са 3 597. Това показват официалните данни, публикувани на Единния информационен портал към полунощ.
За последните 24 часа у нас 3 души са излекувани, няма починали.
Общо 532 пациенти с коронавирус остават в болница, от които 33 са в интензивни отделения.
24smolian.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I