„Привет на редакцията,

Изгледах внимателно репортажа „ВИДЕО репортаж: Полицаи и огнеборци: Първи влизаме, последни си тръгваме, но няма пари за нас!“. Виждам, че в област Смолян само в Златоград има протестиращи. Всички искаме по-добро заплащане, но в Златоград най-много. Питам се: Цветан Цветанов само в Златоград ли е пробил?

Може би местните гербери и заплатаджии трябва да отговорят. Едва ли ще се откажат от заплатите и облагите, които са получили и продължават да получават от управляващата партия ГЕРБ.

Или може би вече не са само гербери? До изборите ще бъдат двупартийни, нещо като разкрачено положение. Ще направят избора си след изборния ден.

Хубава работа, ама златоградска!“, пише до 24smolian.com известен смолянски общественик.

24smolian.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

1 comments so far,Add yours

  1. Привет от протеста,
    Уважаеми смолянски общественик, предлагам Ви да се запознаете с историята на организацията организирала протеста и да прочетете Закона за МВР. Какъв политици, какви партии бълнувате, хората от Златоград нямат партийната ангажираност и за това са в Кърджали, със своите справедли искания. Организирайте подобен в Смолян и там ще дойдем.
    #Бъдете разумни!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I