Десетки посрещнаха в Баните председателя на „Републиканци за България“ Цветан Цветанов и зам.-председателя на партията Павел Вълнев. Двамата представиха кандидата за кмет на общината Диана Фиданова и изразиха доводи, защо според тях, тя е правилният кандидат .

„Защото като общински съветник и жител на общината познава проблемите. От срещите, проведени с хората тук, става ясно, че тя и нейното семейство винаги са откликвали към всеки един проблем. Търсели са формата и начина да го решат. А тя е и човекът, който познава проблемите, има нужния капацитет и познания. Ще бъде един добър кмет на община Баните, защото ще успее да се ангажира със съответните инвеститори, които могат да дойдат тук“, заяви при посещението си в малката родопска община Цветан Цветанов.

„Сериозен кандидат, първо. Второ, ние заставаме зад нея като сериозен фактор в следващия кабинет, а и като човек от Родопите аз лично се ангажирам да променя нещата“, каза Павел Вълнев.

Присъстващите на срещата също споделиха своите мнения.


„Диана Фиданова е помагала винаги!“


„Винаги, във всеки един труден момент, тя и покойният й баща винаги са помагали на всички, които са молили за помощ. Вярвам й, защото в много трудни ситуации не само на мен, а и на много хора, тя е помагала“, изрази подкрепата си млада жена.

„Тя е млад човек, образован, контактен, изключително комуникативен. Винаги можеш да се обърнеш към нея по какъвто и да е проблем. Винаги се е отзовавала“, пък сподели възрастна жена от Баните.

Самата Диана Фиданова напомни за един от наболелите проблеми в общината, върху който трябва сериозно да се наблегне.

„Всеки кмет, който и да бъде избран, трябва да се заеме първо с това да задържи хората, които все още са на територията на общината. Да създаде условия за добре платена работа“, заяви Фиданова и допълни, че има множество идеи за привличане на инвеститори и развитие на туризма в общината.


Листата в Смолян – само от смолянчани


На срещата в Баните Цветанов коментира и листата за смолянски избирателен район.

“Листата, която ще направим, ще бъде много интересна. Тя ще е изцяло с хора от общините в смолянска област. Няма да има външни хора, защото връзката на местните трябва да бъде запазена. Така ще сме по-пълноценни в дейността си  като народни представители“, обяви Цветанов.

“Ние имаме доста сериозна политика на регионите, където ще се прехвърлят средства от по-богатите региони  към по-бедните, за да го няма това изоставане“, пък заяви заместник-председателят на партията Павел Вълнев.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

24smolian.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I