Много силен кандидат-така определи Диана Фиданова зам.-председателят на „Републиканци за България“ Павел Вълнев.

„Нашата кандидатура за кмет на община Баните е г-жа Диана Фиданова - суперексперт с две висши образования и още допълнителни специализации, майка, буден гражданин, човек с емпатия и силна енергия за хората с проблеми и за всичките си съграждани“, посочи Вълнев.

„Диана Фиданова е юрист, магистър по право с дълъг стаж. Втората й магистратура е по бизнес администрация, а една от следдипломните й квалификации е по здравен мениджмънт. И с лупа да търсите, няма да намерите по-подходящ кмет за времена като днешните!

Община Баните е населена от горди, трудолюбиви и честни хора. Те не се страхуват и не се срамуват от свободния си избор! Вярваме, че вече безпогрешно са разпознали своя кмет - госпожа Диана Фиданова!

Успех, госпожо Фиданова!“, пожела Павел Вълнев.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!


Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

6 comments so far,Add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I