Александър Вълчев, който е познат като сценарист от "Шоуто на Слави", е водачът на листата на „Има такъв народ“ в Смолян, научи
24smolian.com.

Втората позиция е за Асен Кехайов, трети е Йордан Фотев. Четвъртото място в листата за народни представители на партията на Слави Трифонов заема Моника Карамитева, а пети е Пламен Красимиров.

Листата бе регистрирана в Районната избирателна комисия в Смолян.

Александър Вълчев е роден на 6 януари 1973 година в Смолян. В родния си град е завършил средно образование – „Промишлена електроника“ в Техникум по механотехника. По-късно се дипломира и в УНСС, специалност „Икономика и управление на социо-културната сфера“.

„Преди това не съм знаел какъв искам да стана, но след като гледах „Ку-ку“, вече знаех. Такъв и станах“ – обяснява амплоато си на сценарист Сашо Вълчев.

Започнал да пише „смешни материали“ и ги пускал в „аналогови“ писма до шоуто, а после умирал от кеф, като чуел нещо свое в предаването.

Когато идва да учи в София, Сашо се свързва със сценаристите и те му казват да пише и да им носи текстовете си. Това било по времето на „Каналето“, а после продължил като част от екипа на „Хъшове“ и „Шоуто на Слави“.

Извън шоуто Сашо Вълчев пише и текстове за песни. Като го попитате дали има и други интереси, ще ви отговори, че от него би излязло сносен барабанист, ако навремето е продължил хобито си.

24smolian.com

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

1 comments so far,Add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I