„Реших да остана с Цветан Цветанов, защото общият ни успех изисква последователност и отстояване на принципи дори тогава, когато собственият ти комфорт поставя въпроси пред теб“, обяви кандидатът за народен представител от „Републиканци за България“ Асен Черешаров.

„Златоград има своя приятел, а неговата подкрепа е доказана с емоцията и резултатите през  годините, за да продължи с нов заряд. Зоната ми на комфорт предполагаше да бъда със статуквото, където личният ми успех е гарантиран, но признателността ми към направеното от Цветанов надделя. Община Златоград получаваше подкрепата на Цветанов последователно и без уговорки. Риторично бих попитал управляващите от ГЕРБ в област Смолян, за колко от проектите и отчитаните от вас 132 млн. лева потърсихте и получихте съдействие от Цветан Цветанов?

Затова през 2021 г., 21 век, да изберем номер 21!“, категоричен е Черешаров.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

1 comments so far,Add yours

  1. Абе, момченце, тия милиони дето си ги кичите като медали са пари на данъкоплатците, капиш? Не се правете на ударници и ти, цецко ти, и гербероидите, защото това са НАШИТЕ ПАРИ!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I