„Следващото управление ще бъде от ключово значение за развитието на страната в идващите десетилетия и именно заради това предстоящите избори са едни от най-важните за страната ни”, категоричен бе кандидат-народният представител на ДПС от област Смолян Хайри Садъков по време на поредната си предизборна среща в Златоград.

„ДПС има визията и знае как в следващите четири години страната ни да тръгне в правилната посока. България има потенциал да се изравни със средно Европейското ниво на развитие. Ние вярваме в това“, коментира водачът на листата на Движението от 22 – ри Многомандатен избирателен район. Садъков  подчерта, че един от основните приоритети е справянето с демографската криза. „Хората са най-ценният ресурс на България! Младите трябва да останат тук и да се развиват, както те, така и страната ни“, каза още той.

По време на срещите, заедно с него бяха и останалите кандидати от листата на ДПС за област Смолян. За да ги подкрепи, към тях се  включиха и Севим Мусак, която е политически съветник в екипа на евродепутата Атидже Алиева-Вели в Европейския парламент, както и младежкият областен лидер на партията в Смолян арх. Шебан Билянов.

Всички те призоваха родопчани да направят правилния избор в неделя с номер 9 в интегралната бюлетина!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

1 comments so far,Add yours

  1. Ключово за чекмеджетата, за 30 години съсипахте тази страна. Аре одете да маате гюбеци на Горан Брегович за чрд на сарайския

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I