От лоша инфраструктура, безработица, високи данъци и липса на развитие се оплакаха жителите на Чепеларе пред кандидат-депутатите на ДПС.

Градът ни има потенциал. Туристите го харесват, но за съжаление условията за реализация в момента в Чепеларе са лоши. Пътищата са под всяка критика. В година на пандемия и сериозна финансова криза ни увеличиха и данъците, таксите за детските градини. В момента не ни се помага, а допълнително ни натоварват финансово, коментираха чепеларци пред екипа на ДПС - Смолян.

От своя страна кандидатът за народен представител на ДПС от Чепеларе Недка Пакулева ги увери, че именно Движението се е доказало през годините с работата си в малките населени места и там, където ДПС е получило доверието на хората повечето поставени от тях проблеми вече не са на дневен ред.


"В управленската програма на ДПС е застъпен ускорен икономически растеж, който от своя страна ще позволи на бизнеса да се развива, да се разкриват работни места, а не да фалират бизнеси. Без силна икономика няма начин за развитие", добави Пакулева, която е добре познат юрист в региона.

От своя страна водачът на листата Хайри Садъков добави, че временните мерки, по които се наемат безработни, не са решение на проблема, а по-скоро мярка, която помага за няколко месеца на хората. "Подобни мерки са и в помощ на хората и в неравностойно положение, като получават право на лични асистенти. Това е все пак нещо, но не може да се разчита само на тях. Ако имаме възможност да реализираме програмата си и икономиката на страната тръгне нагоре, то бизнесът ще тръгне, ще има възможности за развитие и реализация на повече хора на трудовия пазар", добави още настоящият народен представител от 22-ри Многомандатен избирателен район.

На срещите с жителите на родопския град присъстваха още общинският председател на ДПС в Чепеларе Филип Делисивков, Анета Пашалиева - член на ЦОБ на ДПС, общинският съветник Стефан Кондилов и представители на младежката структура на Движението в Чепеларе.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I