501 машини са обработвали пътищата от републиканската пътна мрежа през нощта, съобщиха от Агенция "Пътна инфраструктура".

Продължава обработването на настилките, за да се осигури безопасно пътуване на шофьорите. Снегопочистващата техника на пътноподдържащите фирми е в 24-часов работен режим и при усилване на снеговалежа ще се включи допълнителна техника.

Затворен за всички автомобили е най-високият старопланински проход „Троянски“. На места преспите достигат два метра и снеговалежът продължава. Ограничено е преминаването на тежкотоварни автомобили над 12 тона през проходите „Предел“, „Превала“ и „Рожен“, както и по път I-6 Кюстендил-ГКПП „Гюешево“.

В област Смолян е преустановено движението на тежкотоварни автомобили над 12 тона и преминаването с ремаркета и полуремаркета по път II-37 Батак-Доспат, път III-197 Доспат-Борино-Тешел-Девин, път III-864 Проглед-Пампорово-Стойките, път III-866 Девин-Михалково, както и по път III-112 Добридол-Дреновец-Тополовец в област Видин.    

24smolian.com

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I