Различни участъци от 15 улици в Смолян са затворени цялостно заради дейностите, свързани с втория етап на водния цикъл.

До 15 май движението ще е ограничено по "Кольо Шишманов" от №48 до №59. "Пейо Яворов" се затваря до същата дата от ул."Никола Вапцаров" до  ул."Невястата".

"Есаул Пархоменко" ще е затворена до 30 април от църква "Света Богородица" до ул."Оборище". "Майстор Харит Кисьов" се затваря от ул."Евридика"  пресичането до ул."Елица" до 16 май. По "Коста Аврамиков" се ограничава движението от кръговото движение до църква"Свети Тодор Стратилат" и от ул."Славееви гори" до №12.

До 4 юни е затворена "Елин Пелин" от ул"Д-р Петър Берон".

"Професор Асен Василев" се затваря до 30 април от ул."Елица". Без автомобили по "Поп Глигорко" от ул"Елин Пелин" до края й в периода до 4 юни. "Казашка" се затваря от ул."Гео Милев" до края на април. "Александър Стамболийски" се затваря от №12 до ул."Илия Белковски". "Мико Иванов" от ул."Гео Милев" до 31 май. "Вела Благоева" се затваря от ул."Гео Милев" до 11 юни. Затваря се и "Еделвайс" до 15 юни от ул."Тракия"до ул."Илия Белковски". До същата дата е затворена "Оборище" от  ул."Кирил Маджаров". До 30 април ограничението важи за "Чавдар Войвода" в участъка от "Невястата" до "Червена скала".

24smolian.com

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I