Премиерът Бойко Борисов изненадващо посети Община Доспат. Съвместно с кмета на Общината инж. Елин Радев инспектираха проекта за Новия център на гр. Доспат.

Премиерът попита кмета как вървят нещата в Общината. Кметът инж. Елин Радев сподели, че предизборно социалните мрежи бълват фалшиви новини една след друга и даде пример, как в една публикация Новият център е преименуван на негов частен МОЛ.

„Тези, които провокират, тези, които мачкат, тези които се държат агресивно в София казват, че правителството ги тормози“, бе коментарът на Борисов.

Нашите опоненти само фалшиви новини правят каза Бойко Борисов, защото няма какво да покажат. Училища, спортни зали, площади – това правим ние подчерта Борисов. Те искат да покажат нещо, но няма какво … и започват да лъжат. Шансът за нашите опоненти е да направят манипулацията, но нека да си победят честно.

Премиерът коментира, че другото нещо, което дразни някои от опонентите е, че мюсюлманите подкрепят партия ГЕРБ.

Борисов изрази възхищение от природните дадености на Община Доспат. Да си ми жив и здрав кмете! Минахме през Община Доспат да дадем кураж. В София говорят едно, но на терен е съвсем друго – тормозят, все едно ние сме опозиция, допълни Борисов.

Кметът инж. Елин Радев на свой ред допълни, че толкова проекти никога не са се изпълнявали и то благодарение на г-н Бойко Борисов. Радев изказа благодарност и от името на жителите на Община Доспат за постоянната подкрепа от страна на централната власт и отново призовова всички избиратели на 4 април с № 28 мощно да подкрепят ПП ГЕРБ!

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

 

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

3 comments so far,Add yours

  1. Абе, плондер, ти си най-голямата фалшива новина. Ти си олицетворение на лъжата. При тебе истина никога не е съществувала.

    ОтговорИзтриване
  2. Всичко ти видяхме, крадецо, пълните ти чекмеджета, всичкоооо. А тия гъзолизци край теб, ако знаеш колко бързо ще обърнат палачинката като рухнеш, жален ти търбух

    ОтговорИзтриване
  3. Гласуваш за Бойко, получаваш боклуците с пагони от Късъка??????!!!!!! Няма да стане??????????

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I