Уважаеми жители и гости на община Мадан,

Скъпи приятели,

Приемете моите сърдечни поздравления по случай празника Рамазан Байрaм.

В края на този свещен месец – на изпитание и въздържание, когато се събират близки и приятели, когато хората се сдобряват и си прощават,  отново имаме повод да си припомним, че празниците са дни за радост, на споделено щастие, надежда и упование в доброто.

В дните на големия празник Рамазан Бaйpaм, носещ в себе си послание за опрощение, милосърдие, толерантност и разбирателство, от сърце желая на Вас и Вашите семейства здраве, изобилие и берекет !

Нека се множат добрите ни дела, а човешките добродетели да бъдат основата във взаимоотношенията помежду ни  във всичките ни  дни!

И в празник, и в делник да живеем в мир, сговор и приятелство.

ЧЕСТИТ РАМАЗАН БАЙРАМ!

С уважение,

Фахри Молайсенов

Кмет на община Мадан

 

ПОЗДРАВЛЕНИЕ

ОТ КМЕТА НИКОЛАЙ МЕЛЕМОВ  ПО ПОВОД МЮСЮЛМАНСКИЯ ПРАЗНИК РАМАЗАН БАЙРАМ

 

УВАЖАЕМИ СЪГРАЖДАНИ МЮСЮЛМАНИ,

Приемете моите най-сърдечни поздравления по случай големия празник Рамазан Байрам.

Нека лишенията, които изпитвахте през последния месец, се превърнат в благоденствие за вас, в удовлетворение от живота, в пълно щастие за вас и семействата ви. Постите както в мюсюлманството, така и в християнството имат за цел да ни превърнат в по-силни личности, но и по-милосърдни, по-търпеливи, по-човечни.

Надявам се както досега, така и занапред да бъдем добри и отговорни, да расте взаимното ни уважение и заедно да работим за нашето общо бъдеще.

От сърце желая много здраве, щастие и късмет на всички мюсюлмани от нашата община, на техните семейства и приятели, които почитат свещения празник Рамазан Байрам!

Честит празник!

НИКОЛАЙ МЕЛЕМОВ,

КМЕТ НА ОБЩИНА СМОЛЯН


УВАЖАЕМИ ГОСПОДИН ДЪБОВ,

УВАЖАЕМИ МЮСЮЛМАНИ,

По случай свещения за всички мюсюлмани празник Рамазан Байрам приемете моите най-искрени пожелания за здраве и берекет! Да бъдат молитвите ви чути от Всевишния и прегрешенията опростени, а домовете ви да бъдат изпълнени със споделена радост!       

Погълнати от забързаното си ежедневие, все по-малко време отделяме за семействата и приятелите си, често пренасяме натрупаното напрежение и преумора у дома и нараняваме близките си. Нека по-често обръщаме внимание на хората около себе си, да бъдем добронамерени и състрадателни, толерантни и съпричастни към чуждата болка и страдание! Както в празничните дни, така и в делничните, да имаме повече поводи да се събираме, да изживяваме щастливи моменти заедно, да си прощаваме за допуснатите грешки и да укрепваме добрите взаимоотношения помежду си!         

ЧЕСТИТ РАМАЗАН БАЙРАМ!

НЕДЯЛКО СЛАВОВ,                             

Областен управител на област Смолян

                          

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I