Централният лъч на ДПС, начело с председателя Мустафа Карадайъ, зам.-председателя Йордан Цонев, председателят на АЛДЕ и евродепутат Илхан Кючюк, евродепутатът Атидже Вели оказаха сериозна подкрепа на листата с кандидатите за народни представители на Движението в област Смолян, с предизборни мероприятия в Девин и Борино.

Екипът на ДПС запозна присъстващите с управленската програма на партията, която включва ускорено икономическо развитие на страната, връщане на доверието на хората в държавните институции и възобновяване на диалога между тях. Разясниха подробно и приоритетите на партията за развитие на зелената енергия, чистия въздух и храна. Хората получиха уверение, че ДПС ще продължава да милее за Родопите и ще прави всичко по силите си те да имат своя партньор в развитие на региона и страната.

Бяха подчертани заслугите на ДПС за развитие на общините от област Смолян, които се управляват от кметове на ДПС и преобразяването им през последните години.

От партията призоваха присъстващите да не се подвеждат по приказките на провъзгласили се за лидери на партии на промяната, тъй като същите лица  са били партньори в управлението на ГЕРБ, а други са се превърнали в политически хамелеони и за пореден път се опитват да правят политика на гърба на Движението.

ДПС подчерта и доверието и тежестта, която има в Европа, давайки за пример избора на Илхан Кючук за председател на Либералите, в който алианс членуват над 50 партии, както и избора на Антоанета Асенова за президент на Европейската либерална младеж и на Искра Михайлова, която е  заместник-ръководител на либералната група в Европарламента.

ДПС поиска голяма подкрепа с номер 7 на 11 юли за да продължи България по пътя на Европа и да се реализира програмата на партията за догонващо ускорено развитие на страната.

"Всички заедно можем да направим страната и региона по-добро място за живеене. Да има европейски облик и доходи. За да върнем нашите братя и сестри от чужбина. Да има ръст в икономиката и разкриване на работни места и повишаването на възнагражданията, трябва да спрем модела на авторитарното управление на страната.

В деня на изборите  сутринта от 7 до вечерта до 7 ще гласуваме с номер 7 за да имаме достойно бъдеще", коментира председателят на ДПС Мустафа Карадайъ.

Лидерът на ДПС коментира и спекулациите, че са скарани с Делян Пеевски и, че партията се разграничава от него.

"Нито едното е вярно, нито другото. Ние не  изхвърляме приятелите си, ние не сме предатели. Ние силно любим, но и силно мразим, както е казал поетът", добави Карадайъ.

Той коментира и появилите се твърдения, разпространявани от кръга Капитал за монопол на медийния пазар, които се приписват на Пеевски. Той бе категоричен, че именно хората, които говорят такива неща, организират събития и награждават журналисти и признават, че плащат заплатите на най-много журналисти и попита риторично, кое от двете твърдения е вярно.

Централният лъч проведе среща и с Женското дружество на ДПС в с. Гьоврен.

Водач на листата на ДПС в 22-ри Многомандатен избирателен район е Хайри Садъков, следван от Десислава Кокутева, Велко Хаджиев, Рина Пехливанова, Светозар Любомиров, инж. Недка Пакулева,  инж.Анджей Джандев и Денис Кедиков.

На срещите присъстваха областни и общински лидери на ДПС, кметове избрани с листата на Движението и с негова подкрепа, председатели на Общински съвети, общински съветници, членове и симпатизанти на ДПС.

Купуването и продаването на гласове е престъпление

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

1 comments so far,Add yours

  1. Кой си ти, че ще цитираш Ботев, бе, нещастник?! А как да го разбираме за ортака ви Борисов?!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I