След Цвета Караянчева, и Бойко Борисов обяви, че ДПС преливало гласове към партията на Слави Трифонов „Има такъв народ“ в много региони.

"Винаги сме казвали, че на тези избори има уйдурма. Цифрите го показват. ДПС играха за "Има такъв народ" (ИТН), това е факт", сочи изборният анализ на лидера на ГЕРБ. Това показвали и сравненията им на данни от секциите в столични ромски махали.

„Във ВиК секторите, горските стопанства всички назначения са направени от ДПС“, обяви в неделната си проява във Фейсбук бившият премиер.

Според Борисов служебният кабинет "са си платили масрафа", като са направили назначения на ДПС по висшите етажи на държавни служби.

„С назначаването на бившия военен министър Цонев във ВиК дружество на надзорния съвет всичко става ясно“, каза Борисов и в подкрепа на тези думи Борисов цитира думи на МВР министъра Бойко Рашков, че "известен политик от миналото купува гласове в региона на Враца, Монтана и Видин, в полза на партия от известен етнос".

"И някой му дръпна ръчната спирачка рязко на Румен Радев и Аврамов вече е депутат. Може да не е Аврамов, но етнос, ДПС, кой да е... Над 3000 симпатизанти членове на ГЕРБ са викани на разпити, репресия, арести...", изброи Борисов.

„Зам.-директорът в Кърджали изведнъж се изстрелва на най-високия връх на полицията - Бойко Рашков го видя, че е такъв страховит началник, как го видя, може и да е“, коментира още назначения Бойко Борисов.

Даниел Митов, новата „дясна ръка“ на Борисов, обяви, че е ясно, че ДПС прелива от гласовете си към ИТН в емблематични общини - Кърджали, Крумовград, Мадан. "Изумително съвпадат цифрите, когато става въпроса за намаляване на броя на гласовете на ДПС и увеличаване на подкрепата на ИТН. Прегледахме всички ромски секции, само в София - ИТН отново са получили сериозна подкрепа в ромските секции, а резултатът се дължи на дългогодишна работа в тези общности", коментира Даниел Митов.

24smolian.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

1 comments so far,Add yours

  1. ДПС даде 1670 гласа на ИТН в окръг Смолян.
    Малко сметки !
    Избори окръг Смолян, април-ДПС -11056 .юли-9378 =1678.
    Избори окръг Смолян, април-ИТН –8505 .юли-10176=1671.

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I