Избирателят гласува на 11 юли и каза: Давам подкрепа на новите партии, искам те да управляват и, ако гласовете в 46-ия парламент не стигат за мнозинството на промяната – никакви уйдурми с партиите на статуквото, а нови избори наесен!

Този резултат излезе от урните и машините за гласуване, това е решението на суверена, а разните там опорки, които се изливат от медиите още за „добро утро“, са чиста доза партийни фалшиви новини, тези, послания.

Нищо пагубно няма да се случи в България, ако не се изпълни желанието на задкулисието за тяхно правителство в отечественофронтовски формат, така нар. „програмен кабинет“, „експертно правителство“ и т. н. Единственото сигурно от тайните договорки е, че на следващите избори новите формации ще се като Кубрат Пулев след мач с Кличко - Напред, ама нещо не се чувствам добре!

Този изчерпан 46-ти парламент трябва да гласува актуализацията на бюджета, за да посрещне служебното правителство (с 60% обществено доверие) кризите – бежанска и ковид, и да се разпусне.


63 депутати от ГЕРБ са в опозиция, Бойко Борисов е категоричен, че подкрепа няма да се даде за редовен кабинет.

„Има такъв народ“ са втора опозиция. 65 депутати няма да гласуват „за“ правителство в рамките на 46-ото Народно събрание, декларира лидерът на ИТН Слави Трифонов.

Николай Хаджигенов от „Изправи се БГ! Ние идваме“ е убеден, че ИБГНИ, „Демократична България“ и БСП трябва да преговарят и с ДПС, защото хората на Ахмед Доган щели да отпишат главния прокурор Иван Гешев… Хаджигенов е от най-активните и подготвени депутати в този парламент, ама от ДПС хич не разбира. По темата ДПС-Гешев не е в час.

На снимката: Избирателят гласува на 11 юли, остави новите партии да направят кабинет, и замина на море...

24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I