”Малко неща могат да ме разреват от безсилие и погнуса. Гледката на полицай, който се качва върху тялото на окован с белезници направи точно това. Качва се, бе - за да поседи прав, след като четирима души се редуваха да го ритат.

Редуват се: изморява се единият, почва другият (не са и особено издържливи). Как е възможен подобен садизъм?

Тези хора (т.нар. полицаи) бяха наказани със забележка. Забележка".

Това написа журналистката Полина Паунова във Фейсбук след като изгледа показаното от парламентарна комисия видео с брутални сцени на полицейско насилие от нощта на 10 юли м.г., взето от камера на Националната служба за охрана.

Кадрите са от пространството зад колоните пред входа на Министерски съвет. За първи път се вижда ясно какво правят полицаите зад колоните на правителствената сграда.

На тях се виждат скандални сцени как полицаи влачат младежи, как стъпват върху гърбовете им, как момиче е със скъсана блузка, как полицаите снимат с телефони, как мятат един върху друг безпомощните младежи... Няколкоминутното видео е без звук, но се вижда добре какви са действията на полицаите, които довлачват младежите един под един от площада зад колоните. Сред тях има и полицайка, която не остава по-назад от мъжете в насилието. 

Блондинка в жандармерията! Звучи като даде тон за разказване на вицове от две категории. Уви, много е тъжно.

Това е България в последните 24 часа.

От 24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I