На 20 август 2021 година държавата се намеси в COVID-сблъсъка „ваксини – антиваксъри“.

Въвеждат се ограничения за използване на 50 процента от капацитета за културни и развлекателни мероприятия, спортни състезания с публика, посещенията на фитнеси, детски центрове и заведения за хранене, конгресно-конферентни мероприятия. Противоепидемичните мерки могат да не се прилагат, ако персоналът е ваксиниран на 100% или разполага с отрицателен резултат от проведено до 72 часа преди влизане в обекта/началото на мероприятието изследване с PCR тест. Това трябва да бъде удостоверено с документ за ваксинация, преболедуване или изследване. Освен това, ръководителят на обекта/организаторът на мероприятието трябва да е взел решение и да е създал организация за допускане на лица, които са или ваксинирани, или преболедували COVID-19, или представят отрицателен резултат от проведено до 72 часа преди влизане в обекта/участие в мероприятието изследване с PCR тест.

 

Любимата кръчма или ваксината? Фитнесът или „чипирането“ (по конспиративната теория, че ваксините щели да направят целия свят зависим от Бил Гейтс)?

Доброзорно и яваш-яваш антиваксърите в България ще тръгнат към имунизационните кабинети или джипитата си. До днес беше голямо хейтване в социалните мрежи, вече е време за избор не в нета, а в реалния живот.

Интерeсно ще бъде.

От 24rodopi.com

Share To:

24rodopi

Post A Comment:

1 comments so far,Add yours

  1. Вдигай се народе! Всеки сам да мисли за здравето си!Защо изведнъж толкова много се заинтерисуваха за хората.Доказа се вече,че ваксината не те предпазва нито от заразяване,нито от по-леко да прекараш болестта! План,план,план!!!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I