Тревожно нисък е броят на ваксинираните в община Девин. Това обяви зам.-кметът Дияна Чаушева по време на среща на общинското ръководство с джипита, кметове на кметства, както и представители на Здравната инспекция в Смолян.

Поводът за срещата е нарастване броя на заболелите от Ковид 19 и необходимостта от мерки за ускоряване на ваксинационния процес.

При желание на лицето да се ваксинира, може да посети  личния си лекар,  да посети имунизационен кабинет в МБАЛ Девин или да се обърне към кметството за изпращане на мобилна група. Към момента РЗИ-Смолян разполага с всички одобрени видове ваксини. На срещата се взеха конкретни решения и се състави план за действие с цел ускоряване на ваксинационния процес и предпазване на населението от сериозни усложнения и смъртни случаи от Ковид-19.

24smolian.com

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

2 comments so far,Add yours

  1. Докога ще се държите като рекламни лица на фармацевтични компании? На хората им писна да ги занимавате с вируси и ваксини докато умират от рак, инсулти и инфаркти

    ОтговорИзтриване
  2. Много ми е интересно само как така лятото няма COVID-19!
    През другото време има COVID-19
    Престанете да побърквате народа... Вие срам нямате!
    Сигурно Лятото 2022г пак няма да има..и като свърши пак ще се започне...
    Никой неможе да задължи никой да се ваксината... Ваксините се търсят с години наред,вие за COVID -19 я намерихте много бързо... България!
    Пране на пари!

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I