Един футболен отбор от аматьорската Трета лига отлага мач поради феноменалната причина, че играчите му планирали по същото време да участват в турнир на… малки вратички*. Програмата била ясна още от старта на сезона, та и затова от БФС им позволили.

Едно време в окръжните дивизии притеснението за тима бе наесен. Ама защото част от играчите я картофи трябва да вадят със семействата си, я дървата за зимата да режат. Но мач по програма не се отлагаше.

Сега е друго. Шампионатът няма значение, когато има мачлета, организирани по всяка вероятност я от компания за бира, я от някакви други „компании“. Хем да пориташ, хем после някой лев да падне, пък и задължително-по три бири на калпак, та и чипс „дет`го рекламира Меси“.

В същото време клубове се надпреварват да издигат кандидати за президент. Болшинството залагат на Боби Михайлов, който 16 години ръководи Съюза. И от тогава знаете…

Има нещо сбъркано. Да копаеш дъното, но да искаш всичко това да си продължи. Да риташ в аматьорска лига, но желаеш да го правиш на малки вратички за по пиво?!

И след дъното има още дъна, да знаете. И това важи както за „А“, така и за окръжните групи. Пък елитът, ако ще да го прекръстят и на „Лас Вегас Казино Лига“, все тая.

*Тимът се състезава в една група с "Родопа"-Смолян

24smolian.com

 

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I