Областният управител Стефан Сабрутев връчи на Районната избирателна комисия в Смолян печата за предстоящите изборите за президент и вицепрезидент на Република България и за народни представители на 14 ноември.

РИК-Смолян встъпи в правомощията си от 25 септември. Районната избирателна комисия е в състав от 13 членове. Председател на РИК-Смолян е Росица Станимирова Чакърова, а нейни заместници са Мария Ангелова Петкова и Златко Славчев Карамучев. Секретар на РИК-Смолян е Димитър Стоянов Марев, а членове са Соня Стоянова Коджебашева, Йордан Савов Фотев, Симеон Атанасов Велинов, Малинка Минчева Кордова, Костадин Димитров Чаталбашев, Маргарита Георгиева Солакова, Антоанета Емилова Узунова, Емилиян Здравков Бакърджиев и Любен Динков Атанасов.

Областният управител пожела на комисията ползотворна работа и изрази очакванията си за коректност и справедливост.

24smolian.com

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I