МБАЛ „Д-р Братан Шукеров” получи дарение от смолянска фирма  Дружеството, с управител д-р Елена Милева, дари на лечебното заведение два холтера на стойност над 7 000 лв. Медицинското оборудване е за Отделението по Кардиология.

Ръководството на болницата изказва най-дълбока признателност и благодарност за хуманния жест. Елена Милева и баща й Петър Милев за втори път правят дарение на МБАЛ – Смолян. Преди две години предоставиха на Отделението по педиатрия медицинска апаратура за откриване на вени на най-малките пациенти.

„Вашата съпричастност и милосърдие е израз на човечност и доброта, идваща от самото сърце. Вие дарявате шанс за по-добър живот на нашите пациенти, за спасяване на човешки животи и за повишаване качеството на медицинските услуги в МБАЛ - Смолян!”, обърна се към дарителите изпълнителният директор на болницата д-р Марин Даракчиев.

„Поради това, че съм лекар, а майка ми беше пациент на Кардиологично отделение, видях че имат нужда от още холтери”, каза Елена Милева, която по професия е лекар-интернист. Тя решила да закупи нови апарати, които да са в помощ както на пациентите и да помагат за тяхното лечение, така и на лекарите в отделението.

„Вдъхнови ме д-р Ковачева, д-р Шехова, д-р Илиев, д-р Алиман и всички останали лекари и медицински сестри. Те са страхотни специалисти, а Кардиологичното отделение е много добро. Тези хора са повече от герои. Кардиологията е много важна специалност и всички се нуждаем в даден момент от нея.  Искам да помагам на нашата болница. Трябва повече фирми да се активират и да си дадат сметка, че това е много важно за всеки един от нас и за близките ни”, каза още Елена Милева.

24smolian.com

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I