Мустафа Карадайъ ще бъде кандидатът на ДПС за президент, потвърдена е новината на 24rodopi.com от още източници от върха на партията.
Известна дама в българската политика, която е в Централното оперативно бюро на ДПС, и "е правела много избори", е номинацията за кандидат за вицепрезидент. "Ще има баланс на половете, както и баланс на районите, Севера и Юга", казаха източниците ни.
Вчера 24rodopi.com попита дали това ще е Филиз Хюсменова, но източник от централата на ДПС коментира, че тази комбинация не е възможна. Д-р Нигяр Джафер и Севинч Солакова са другите авторитетни сред етническите турци дами в ЦОБ, които покриват критериите за номинация.
Защо Ахмед Доган предпочете Мустафа Карадайъ пред вариант „българско име“ – четете по-късно само в 24rodopi.com
Източник: 24rodopi.com
Share To:

24rodopi

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I