Време е да покажем, че обединени можем повече, че само гледайки в една посока можем да постигнем желаните цели за развитие, разбирателство и стабилност. Това заяви кандидат за народен представител от 22-ри Многомандатен избирателен район Хайри Садъков на предизборна среща в Девин.

Кандидатът на ДПС се аргументира с натрупания опит в общините, управлявани от представители на Движението, които се отличават от останалите по развитие.

"Нещата в нашите общини поеха по правилния път на развитие, след като мнозинството от хората повярваха в ДПС и се обединихме. Това позволи на ДПС да работи за тях и населените им места. Сега всички се гордеем с постигнатото", добави Садъков.

Той бе категоричен, че на предстоящите избори е време за единение.

"Кой, ако не ДПС олицетворява единството на нацията?", попита кандидат-народният представител.

За разум и единство се обявиха и другите представители на ДПС, които призоваха всички присъстващи да изберат номер 17 на предстоящите избори за Народно събрание, като дадат своята подкрепа и на единствената отговорна партия в страната издигнала своя кандидат-президентска двойка, в лицето на председателя на ДПС Мустафа Карадайъ и Искра Михайлова.

На предизборната среща присъстваха още областният председател на ДПС в Смолян Салих Аршински, общинският председател на ДПС в Девин Карамфил Каров, който е и член на Централния съвет на ДПС, младежкият областен председател на Движението арх. Шебан Билянов, общинският председател на ДПС в Борино Ахмед Карадайъ, Наташа Василева - председател на местната структура на ДПС в Девин и председател на Общински съвет, кметът на община Девин Здравко Иванов и др.

Структурата на ДПС в Девин си има и нов председател на женското дружество - Христина Георджиева.

Купуването и продаването на гласове е престъпление

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I