Пуснали по телевизора бившия здравен министър Костадин Ангелов. Уж говори за новите мерки срещу COVID-19, ама прави предизборен коктейл от коронавирус и нов министър. Ефирен дюшеш за кампанията в късопаметен стил „Тези са лоши, ние бяхме по-така“ и стиснати палци „А дано са забравили КПП-тата“.

Вчерашният министър нанася слова-крошета, изрази-ъперкъти по муцуната на днешния министър. Нокдаун няма, камо ли нокаут. Едно празно говорене, почти като мургава дама, която по-ефектно обявява, че „допрели крушка на ръката на момче, което се ваксинирало, и тя светнала“. Те това е рано-рано телевизор с новина да те нокатутира.

Иначе България беше първа по смъртност при Костадин Ангелов, първа е при Стойчо Кацаров. Първа беше и при предишните. Що се пъне Ангелов тогава да докаже, че при Кацаров българското здравеопазване е по- по- най-последен?

Отговорът е ясен. Ефирна коронакампания в късопаметен стил. Май народът мре най-много само преди избори.

Снимка:pixabay.com

24smolian.com



Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I