Избирайки № 17 на предстоящите избори за Народно събрание и президент тази неделя, ние ще гласуваме за обединението и развитието на страната ни. Това заяви водачът на листата на ДПС в Смолян Хайри Садъков на среща с жители на общините Борино и Доспат.

Садъков бе категоричен, че само доказаният модел на ДПС може да сплоти народа и да поведе страната в правилната посока.

„Не трябва да позволим на  безотговорните партии и задкулисието в страната да провалят трето Народно събрание за годината, тъй като това е пагубно за страната ни и безотговорно спрямо народа ни“, добави Садъков.

Кандидатът за народен представител на ДПС бе категоричен, че трябва да има редовно правителство след изборите, както и че трябва да се избере обединител на нацията за президент, какъвто според него е безспорно Мустафа Карадайъ, допълнен от кандидатът за вицепрезидент Искра Михайлова.

„Без ДПС във властта виждаме, какво се случва. Спира се развитието на страната. Инфлацията върви нагоре, енергийната криза е сериозна, каквато е и политическата и здравната. Какво трябва да се случи за да узреят някои политици, че народът и държавата са по-важни от егото им“, коментира още Садъков.

Той отново попита хората, дали на тях им е нужен някой във властта, който не знае къде се намират техните населени места и пристигат при тях само за избори с помощта на навигация.

„Разумният избор е ДПС, партията която е показала как се грижи за хората си и населените места, в които управлява. Кой друг президент, освен Мустафа Карадайъ ви познава проблемите и болките“, попита Садъков.

На обиколката в населените места в двете общини бяха още общинските председатели на ДПС в Борино и Доспат, Ахмед Карадайъ и Атанас Пържанов, общински съветници и активисти на Движението.

Купуването и продаването на гласове е престъпление

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

1 comments so far,Add yours

  1. А бе, Хайри, доказаният модел на дпс е корпорация за разграбване в полза на онзи падишах от сараите, на когото не спирате да се кланяте. За 32 години, не мислиш ли, че ви разбрахме колко струвате? Вие сте минало, отживелица, лош спомен

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I