Златоградски бабаит влиза в затвора за пореден път, за да осмисли поведението си или пък да добие още повече опит за бъдещи стълкновения из кръчми и барове в Родопите.

Осем месеца в килия при „строг“ режим ще прекара многократно осъждан жител на малкия курортен град, реши съдът в Смолян. Заедно със свой авер той набил мъж от Момчилград в дискотека.

Потърпевшият бил на сватба в Златоград. След полунощ, той, заедно със съпругата си, сина си и още няколко души „сватбари“ се преместили от ресторанта в местна дискотека. Настанени били в сепаре, в близост до местна компания от около 10-12 души. Около два часа по-късно един от „сватбарите“ се заговорил с момиче. Към тях обаче дошло гаджето му и хванало за врата мъжа с предупреждение „да не си помисля нищо и да не поглежда приятелката му“. При тази сцена момчилградчанинът решил да се намеси, но мигновено получил юмрук от високопланинския ревнивец. При опита си да се изправи от земята мъжът с побелели коси получил юмрук и от авера на златоградчанина, след което и ритник в главата. Секунди по-късно се намесила и охраната на бара, която извадила биячите.

„Бях предупреден да наблюдавам компанията, защото е проблемна“, посочи след това в съда един от гардовете по адрес на биячите.

Оказва се, че ревнивецът имал пет присъди преди това, две от които срещу личността-за нанесени телесни повреди. Поради непоправимото му поведение, на две инстанции съдът реши родопчанинът да влезе в затвора. Другият от биячите пък получи условно наказание от година „лишаване от свобода“. Двамата ще трябва да платят по 1000 лева на потърпевшия.

24smolian.com

 

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

1 comments so far,Add yours

  1. решил да се намеси означава изритал го в гърба но за депесарските активисти няма провосъдие нека Господ ги съди !

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I