Активизирали се свлачища, а след бедствието с щети за милиони, се активира и машината за предположения кой ще оглави Областна администрация. Градът под Перелик традиционно завря от вероятности в последните дни, след като новото правителство бе сформирано. Информацията е разнопосочна, но със сигурност предстоят промени, а „катаклизмите“ смущават покоя на чиновническия масив.

Забелязва се търсене на познати, откриват се роднински връзки по права или съребрена линия. В общи линии, нищо ново при смяна на едно правителство от друго. Пикантното тук е, че по линия на коалиционните споразумения е неизвестно още кой ще успее да вземе Областна администрация Смолян. Допреди дни се твърдеше, че това ще е БСП заради факта, че депутатът от столетница показа много добър резултат на изминалите вече избори през ноември и с това направи възможно партията да има сериозни намерения за областен управител. Паралелно с това в родопската столица "запознати" със случващото се на масата за преговори твърдят, че партията на Слави Трифонов ИТН също дава сериозна заявка за това. Опитите ни да получим официално потвърждение получи отговор за търпение и изчакване до следващата седмица. Едно е само достоверно дотук - текат "тихи" преговори. Кой всъщност ще бъде новият областен управител на Смолян ще стане ясно в края на следващата седмица.

Голяма е вероятността това да е човек на „Има такъв народ“, който пък се ползва с доверието и на ДБ. Спряганото име е участвало и на онлайн форум на „Демократична България“ в региона.

24smolian.com

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

1 comments so far,Add yours

  1. Че ДБ имат 1500 гласа на последните избори. Къде се бутат?

    ОтговорИзтриване

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I