Родопският драматичен театър „Николай Хайтов”  ще зарадва своята публика със спектакъла „Театър, любов моя” на 24 февруари от 19 часа.

Пиесата е написана от Валери Петров през далечната 1984 година за две големи български актриси – Таня Масалитинова и Славка Славова. Сега на сцената ще видите други две актриси – Емилия Ованесян и Искра Йосифова. Постановката е за всеотдайната и неизменна любов към театъра, за гафовете на сцената и извън нея, за взаимоотношенията на две актриси, с живот, отдаден изцяло на театъра.

Режисьор е Емилия Ованесян. Композитор на спектакъла е Петър Радевски, а сценографията е на младата Петя Караджова.

Ако все още не сте гледали представлението „Театър, любов моя” – не пропускайте на 24 февруари от 19.00 часа в зала 2!

Билети можете да закупите на касата на театъра.

24smolian.com

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I