24smolian.com/Общество/Регион


Най-древната професия на аматьорски начала

Живее на село. Работи по градината, гледа животните, но зарязва всичко заради… 25 лева срещу се*с в града.

Битието на една 30-годишна дама от Родопите. Клиенти пък й намира „сводник“ в областния град. Тя сама е предложила услугите си. Просто чака обаждане, когато се намери желаещ. Праща й се такси от града, което мераклията за ласки заплаща. Всъщност, цената й е 50 лева, но половината от сумата прибира „свръзката“.

Десетки дами между 18 и 60-годишна възраст са в регистъра за „любов“ в региона.

Услугите на дамите се търсят от млади и стари. Предимно вторите, сред които и пенсонери, някои от които получават „тавана“, разкриват за „Родопи voice“ отлично запознати. Цените за дамите, болшинството от селата, са спрямо възрастта и красотата-от 50 до 200 лева за сеанс. Техните снимки не са в „сайтовете за възрастни“, където оферти за Кърджали и Смолян отправят гастрольорки-професионалистки от вътрешността на страната.

За всеки влак си има пътници обаче. И доработката за укрепване на бюджета разцъфтява.

Както вече писахме, застаряващи дами в Родопите са намерили начин да закърпят финансите в трудните времена на несигурност и инфлация, продавайки „ласки“ на пенсионери. Сексуалните удоволствия пък струват на мъжете между 20 и 50 лева, твърдят пред екип на „Родопи voice“ възползващи се от услугите. Офертите идвали от петдесет и нагоре годишни самотни жени. Срещите се осъществявали в малки квартални заведения, както и кръчми около автогарите. Доброволната проституция е дело на дами, занимаващи се с нископлатена работа, някои дори били на квартира в градовете.

Други пък търсят „свръзка“ с човек, добре познат в средите на мераклиите, осигуряващ лесно клиенти срещу 50 на сто от заплащането на услугата.


 

 

Share To:

24rodopiavtor

Post A Comment:

0 comments so far,add yours

Съдържанието на 24smolian.com и технологиите, използвани в него, са под закрила на Закона за авторското право и сродните му права. Всички статии, репортажи, интервюта и други текстови, графични и видео материали, публикувани в сайта, са собственост на 24smolian.com, освен ако изрично е посочено друго. Допуска се публикуване на текстови материали само след писмено съгласие на 24smolian.com, посочване на източника и добавяне на линк към 24smolian.com.
Използването на графични и видео материали, публикувани в 24smolian.com. е строго забранено. Нарушителите ще бъдат санкционирани с цялата строгост на закона.
24smolian.comне носи отговорност за съдържанието на коментарите под публикациите.
Администраторите на блог-форума запазват правото да ограничават или блокират публикуването им. Призоваваме ви за толерантност и спазване на добрия тон.


Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I Родопи Смолян - FACEBOOK I